17 августа 2010 в 18:11Рейтинг: 0
0
0
Ха, все таки знайшов цей форму))) Я знаю багатьом може здатися ,все -проект закинуто, але ні, мені і команді просто потрібен був час щоб підвищити свої вміння в БГЕ, і взгалі в Бленді, тепер я набрав достатньо знань, майже дописав книжку по створенню гри в Бленді. Ми повинні були переїхати зі старого сайту через неодноголосність адмінів. Кому цікаво, ми знов почали все з нуля і тепер я не хочу так спішити як тоді))) Є час до вересня, для прописки сюжету та для придумування локацій, всі хто мають якісь пропозиції, або хочуть допогти з сюжетом заходьте, милості прошу))) Я на цьому сайт UABlender)
Ха, все же нашел этот форму))) Я знаю многим может показаться, все-проект заброшено, но нет, мне и команде просто необходимо было время чтобы повысить свои умения в БГЕ и взгали в Бленда, теперь я набрал достаточно знаний, почти дописал книгу по созданию игры в бленду. Мы должны были переехать из старого сайта через неодноголоснисть админов. Кому интересно, мы снова начали все с нуля и теперь я не хочу так спешить как тогда))) Есть время до сентября, для прописки сюжета и для придумывания локаций, все кто имеют какие предложения, или хотят допогты с сюжетом заходите, милости прошу) )) Я на этом сайт UABlender)
24 августа 2010 в 22:06Рейтинг: 0
0
0
назик круть только советую тебе посоветоваться с одмино он вбге шарит и знает как сделать лутше и реалистичние
вот его вип) думаю он поможет)
30 августа 2010 в 11:16Рейтинг: 0
0
0
Могу помочь со скриптами - сам работаю python программистом. Аська 456777052, мыло helm2004@mail.ru
30 августа 2010 в 15:50Рейтинг: 0
0
0
Всі хто слідкував! Вибачте, але на теперішній час ми призупиняєм проект на рік!
Все кто следил! Извините но проект приостановлен на год! Разроботка торлько с 2011 года!
> Могу помочь со скриптами - сам работаю python программистом. Аська 456777052, мыло helm2004@mail.ru
ТИ нам підходиш ми давно шукали програмера))))
Ми зараз працюємо над легшим проектом, так що обовязково потрібен!)
Ты нам подходиш мы лавно искали програмера)))
Мы сечас работаем над легшим проектом и ты на пригодишся обезательно)))
30 августа 2010 в 18:51Рейтинг: 0
0
0
Шо за проект, якщо не таємниця?
Чё за проект, если не тайна?
30 августа 2010 в 19:37Рейтинг: 0
0
0
Я створю тему там все напишу)